Cancel. i. Adresa. Miraton Kushtetutën, ligje, rezoluta, deklarata dhe akte të tjera të përgjithshme. SQ EN SR. Ballina. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Agjencia e Punësimit të Republikës së Kosovës Adresa: Qamil Hoxha Nr. Në orët e paradites, parlamenti 120 vendesh filloi punimet me betimin e 114 deputetëve të pranishëm. D.D. Kosova po bëhet me Qendrën Nacionale të Xhudos. Presim një përgjigje që do t’i mundësojë Kosovës krijimin e një qeveri të re. Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës,Official Gazette of the Republic of Kosova,Službeni List Republike Kosova,Kosova Cumhuriyeti Resmi Gazetesi Shqip English Këto male në jug dhe në veri lidhen me Malet e Sharrit dhe Malin e Thatë, në mes ndahen nga Fusha e Drenicës. Në grupin e maleve periferike bëjnë pjesë: Vargmalet lindore të Alpet Shqiptare , Malet e Hasit me Pashtrikun , Malet e Sharrit me Koritnikun , Mali i Zi i Shkupit ( Malet e Karadakut ), Malet lindore të Gallapit ( Gollaku ), Kopaoniku dhe Rogozna . Është me rëndësi që Kosova jo vetëm për shkak të pandemisë dhe vështirësive që ka krijuar, por edhe për shkak të proceseve të lidhura me Kosovën, që të kemi një qeveri me mandat të plotë të votuar në parlament”, tha ai. Ndërtesa e Qeverisë, Sheshi “Nëna Terezë” 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës. Ekspertë të energjisë dhe mjedisit diskutojnë të ardhmën energjetike të Kosovës March 23, 2021 Kosovo.Energy është online platformë e integruar e lajmeve dhe informatave mbi sektorin e energjesë dhe mjedisit në Kosovë dhe ka për qëllim edhe lehtësimin e investimeve në sektorin e energjisë si dhe ofrimin e shërbimeve të komunikimit për pjesëmarrësit në sektorin e energjisë. Republika e Kosovës Republika Kosovo - Republic of Kosovo Qeveria - Vlada - Government _____ PROJEKT LIGJI MBI NDARJET BUXHETORE PËR BUXHETIN E REPUBLIKЁS SЁ KOSOVЁS PЁR VITIN 2019 Kuvendi i Republikës së Kosovës, Në mbështetje të nenit 65, paragrafëve (1) dhe (5) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës Miraton: Shqiptarët në Kosovë. Këtë do ta mundësojë memorandumi i bashkëpunimit që kanë nënshkruar sot Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe Kryetari i Federatës së Xhudos të Kosovës, Agron Kuka. Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim Andreas Khol, ish kryetar i Parlamentit Nacional të Austrisë në periudhën 2002-2006 dhe deputet nga viti 1983. Republika e Kosovës. Fjalën e hapjes e mbajti anëtari i Kryesisë Shoqatës Z. Ilir Shqipnia i cili, pasi falënderoi të pranishmit, përfaqësuesit diplomatikë nga Konsullata e Kosovës dhe e Maqedonisë, si dhe autorin Pllanaj, ardhur posaçërisht nga Kosova për promovimin e librit, vuri në dukje se libri është një dëshmi tronditëse e rrënqethëse për masakrat serbe në Kosovë në vitet 1981-1999, kur humbën jetën e tyre të njomë … Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju rikujtojmë që afati i rregullt për pagesë të anëtarësisë vjetore për vitin 2021, është ... Angazhimi i Fizioterapeuteve ne luftimin e Covid 19 po del te jete shkelje e ligjit te punes 4 1. https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Relievi_i_Kosovës&oldid=2106173, Creative Commons Attribution/Share-Alike License, Mali i Strellcit (Regjioni Pejë) 2.377 m. Kjo faqe është redaktuar për herë te fundit më 14 maj 2020, në orën 23:47. Statistikat Afatshkurtëra të Shërbimeve, TM4 2020. ADRESA E PRESIDENCËS Zyra e Presidentit të Kosovës Ndërtesa e Kuvendit Sheshi “Nëna Terezë” p.n 10 000 Prishtinë, Kosovë KONTAKTI ME KABINETIN Egnesa Vitia Menaxhere e Zyrës së Kryetares E-mail: egnesa.vitia@assembly-kosova.org KONTAKTI ME PROTOKOLIN Telefon: + 383 (38) 211 650 ext. Përpos këtyre emrave me Hotin dhe të tjerët do të udhëtojnë edhe stafi përcjellës i tyre, që janë këshilltarë dhe asistentë. Ambasadori i Kosovës në Bernë, Sami Ukelli, i shoqëruar nga shefi i Konsullatës në Cyrih, Sami Kastrati dhe konsullja Shukrije Ramadani kanë pritur mbrëm në një takim deputetin nacional të Zvicrës Alfred Heer, inicuesin e themelimit të Odës Tregtare Zvicër Kosovë, kryetarin e Odës, Musa Komani dhe avokatin zviceran Andreas Erb. Livescore, formacione, histori dhe info te tjera rreth klubeve me te medha. Aplikuesi duhet te jetë prezent personalisht në Qendrën për Pajisje me Dokumente dhe duhet të paraqesë dokumentet si në vijim: Letërnjoftimin e vlefshëm të Republikës së Kosovës në shikim; Pasaportën origjinale për shikim për aplikim, ne rast te ripërtëritjes apo … Autoplay is paused. 05:30. Relievi i lëshuar është me fushëgropa, lugina lumore, lugina akullnajore, morena, pllaja, lugina grykore dhe forma tjera. Ministria. Misioni i Ministrisë së Administratës Publike Ministria e Administratës Publike punon në avancimin dhe modernizimin e tërë aparatit shtetëror administrativ për t’ju shërbyer me efikasitet, transparencë, profesionalizëm dhe paanshmëri të gjithë qytetarëve, bizneseve dhe vet institucioneve të Republikës së Kosovës. Ministria e Zhvillimit Rajonal. Hapja e Ambasadës së Kosovës në Jerusalem/ Presidenca distancohet: Është bërë me dekret të Thaçit Historia e plotë > Kosova. Sipas regjistrimit të popullsisë të vitit 2011 në Kosovë banojnë 1,616,869 shqiptarë, ose rreth 93% e popullsisë së Kosovës. Albin Kurti në Odën e Osdautajve #Isniq #Deçan #Kosovë. Tap to unmute. Mateo & Andrea te esperan cada tarde, desde las 17h hasta las 20h, en CADENA 100 con la mejor variedad musical. Ndrësa, delegacioni i Kosovës do … Malet Qendrore gjenden në pjesën e brendshme të Kosovës në mes Rrafshit të Kosovës dhe Rrafshit të Dukagjinit. Zvicra njohu pavarësinë e Kosovës saktësisht 13 vjet më parë, më 27 shkurt 2008. Relievi i Kosovës përbëhet prej vargmaleve, maleve, fushëgropave dhe luginave (të krijuara me lëvizje tektonike, forma erozive dhe akumulative) etj. 27 vjeç, i … Vendos ta ndryshojë Kushtetutën me dy të tretat (2/3) e votave të të gjithë deputetëve të Vizitat me mirësjellje te Presidenti i Këshillit të Shteteve, Alex Kuprecht (UDC, SZ) dhe Këshilltari Federal Ignazio Cassis, Shefi i Departamentit Federal të Punëve të Jashtme, janë gjithashtu në program. Presidenti ka falënderuar atë për rolin e rëndësishëm në ndërkombëtarizimin e çështjes së Kosovës që nga vitet e 90-ta, si kritikues i ashpër ndaj shkeljes së […] Qeveritë e njëpasnjëshme kanë bërë shumë pak për ta ndalur këtë gjë. 981 likes. Malet qendrore janë male të ulëta, zënë më pak sipërfaqe, janë të veçuara ose në grupe dhe shtrihen brenda territorit të Kosovës. Parlamenti i Kosovës u mblodh të hënën pasdite për të miratuar përbërjen e qeverisë së re, disa orë pasi mbajti mbledhjen e parë pas zgjedhjeve parlamentare të 14 shkurtit. 20:46. Malet periferike kanë pozitë skajore në formë vargmalesh, grup malesh dhe malesh të veçuara, shtrihen në territorin e Kosovës dhe jashtë saj. Ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, z. Agim Veliu i bëri një vizitë stafit të Administratë Publike, me ç’ rast u njoftua me punën angazhimin dhe sukseset e shënuara të Administratës Publike e cila me riorganizimin e ri i'u bashkua Ministrisë së Punëve të Brendshme. Además, tienen un número de teléfono donde puedes ser partícipe tú también, contarnos tus historias, lo más divertido. Kuvendi i Republikës së Kosovës i ushtron kompetencat në përputhje me nenin 65 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës: 1. Zvicra njohu pavarësinë e Kosovës saktësisht 13 vjet më parë, më 27 shkurt 2008. Agjencia e Shoqërisë së Informacionit (ASHI), Instituti i Kosovës për Administratë Publike (IKAP), Vlerësimi i Gatishmërisë për Hapjen e të Dhënave. Delegacioni i Kosovës do të përbëhet nga 7 veta, një gjë të tillë e ka konfirmuar zëdhënësi Xhavit Beqiri. Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë kishte filluar para dhjetë vjetësh. Up Next. Refike Sulçevsit, ku bënë edhe përurimin e ndërtesës së re. Lajme Sportive nga vendi e bota ne kohe reale nga Futbolli, Basketbolli dhe sportet tjera. 31/03/2021; Bruto Produkti Vendor (BPV) me Qasjen e Shpenzimeve dhe të Prodhimit, TM4 2020 ¡Llámanos! 38, 1000 Prishtine, Kosove Este en un programa donde tú eres la clave: 662 100 664. Pas një ngecjeje gati dyvjeçare, procesi rifilloi verën e vitit të kaluar. Në Degën Doganore Mitrovicë (terminal), deklarohen për zhdoganim mallrat nga vet vozitësit (importuesit) e ndryshëm pasi që nuk ka ndonjë procedurë paraprake për arsye të mosfunksionimit të dy pikekalimeve kufitare me Serbinë në këtë pjesë te Kosovës. Your Facebook Video fbdown net. Malet përbëjnë rreth 63 % të territorit dhe ndahen në disa grupe: malet periferike dhe qendrore, të larta, të mesme dhe të ulëta. Ndresa Sportive, Prishtinë / Kosovë. Të gjitha materialet që gjenden në këtë faqë janë të mbrojtura nga. Të dyshuarit janë P.K 20 vjeçar, dhe M.K. Njësitet policore të stacionit të Fushë Kosovës njoftojnë se sot kanë arrestuar dy persona të dyshuar për disa raste të vjedhjeve të rënda, të cilët kanë ndodhur në lokacione dhe periudha të ndryshme kohore, kryesisht në rajonin e Fushë Kosovës. Malet qendrore të Kosovës i përbëjnë : Caraleva, Lipovica, Goleshi, Berisha, Kosmaçi, Drenica, Qyqavica, të cilat janë të larta nga 800 deri 1200 m. Lumi Mirusha e ndan grupi tjetër të maleve, që shtrihet në jugperëndim të Maleve Qendrore dhe të cilat përbëhen prej maleve Millanoviq, Gajrak, Zatriq, Bajrak dhe Gremnik, të larta në mes 706 dhe 1039 m. Fushat dhe luginat. www.ffk-kosova.com është faqja zyrtare e Federatës së Futbollit të Kosovës Nga fushëgropat më tipike janë : e Dukagjinit, Fusha e Kosovës e Llapit, ndërsa nga fushat tipike dallojmë atë të Drenicës dhe të Anamoravës. 2. 13 humbje jete nga Covid, regjistrohen 574 raste të reja në Kosov ... KONTAKT TE DHENAT PERSONALE COOKIES ©2020 Shqip. Malet qendrore janë male të ulëta, zënë më pak sipërfaqe, janë të veçuara ose në grupe dhe shtrihen brenda territorit të Kosovës. Shqiptarët e Kosovës, të njohur edhe si kosovarë, janë grupi më i madh etnik në Kosovë. Mitrovica. Vizitat me mirësjellje te Presidenti i Këshillit të Shteteve, Alex Kuprecht (UDC, SZ) dhe Këshilltari Federal Ignazio Cassis, Shefi i Departamentit Federal të Punëve të Jashtme, janë gjithashtu në program. Në përputhje me vendimin e kryesisë së Bashkimit të Shoqatave të Pavarura të Sporteve të Kosovës të Republikës së Kosovës, më 27 maj 1992, në Prishtinë, u mbajt mbledhja konstituive e Komitetit Olimpik të Kosovës, në të cilën u themelua institucioni më i lartë sportiv në vend, Komiteti Olimpik i Kosovës. Në grupin e maleve periferike bëjnë pjesë: Vargmalet lindore të Alpet Shqiptare, Malet e Hasit me Pashtrikun, Malet e Sharrit me Koritnikun, Mali i Zi i Shkupit (Malet e Karadakut), Malet lindore të Gallapit (Gollaku), Kopaoniku dhe Rogozna. Ndotja e përhapur po mbyt lumenjtë e Kosovës dhe po ndot ujin e pijshëm. Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, i shoqëruar nga u.d i ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, z. Xhelal Sveçla, zëvendësministri i MPBAP-së, z. Bajram Gecaj dhe drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Rashit Qalaj, kanë vizituar Institutin e Kosovës për Administratë Publike (IKAP), ku u priten nga Drejtoresha e përgjithshme e Institutit, znj. Shitje te ndresave sportive online origjinale me çmime te lira zgjedh ekipin e zemres tuaj si dhe lojtarin e preferuar per me shum info-kontaktoni ne inbox La Liga Democrática de Kosovo (en albanés: Lidhja Demokratike e Kosovës) es el mayor partido político de Kosovo.En las últimas elecciones legislativas, celebradas el 24 de octubre de 2004, la Liga obtuvo el 45,4% de los sufragios y 47 de los 120 escaños en el parlamento.. La Liga fue fundada en 1989 por un grupo de intelectuales encabezado por Ibrahim Rugova.